Man blir riktigt glad när man stöter på företag som har kunden i fokus och som gör det lilla extra utan att man förväntar sig det. Jag vill ge en stor eloge till alla företag som gör det.

Jag bokade bord på restaurangen Beirut Bistro på Kungsholmen i Stockholm via deras nätbokning vilket gick utan problem och jag fick en bekräftelse via epost. Pga att jag bokade för 25 personer fick jag bara kvittens på att jag gjort bokningen men att den behövde bekräftas av dem.

Dagen efter fick jag en bekräftelse via mail att de hade plats för 25 personer och att min bokning var godkänd.

Det som fick mig att skriva inlägget var att Beirut Bistro försökte nå mig per telefon flera gånger under den dagen trots att de skickat mailet. Tyvärr hade jag inte tid att svara på mitt på dagen men de fortsatte att ringa tills jag svarade vilket blev kring 18:30-tiden.

Anledning till att de ringde var att de ville försäkra sig om att allt kring bokningen var korrekt och om jag hade några ytterligare funderingar eller önskemål. Det är vad jag anser vara service vilket ger kunden en Successful Customer Experience.

Jag får återkomma när jag har fått smaka maten som jag nu har väldigt stora förväntningar på.

Beirut Bistro finns även på Bookatable.se men där gick det inte att boka för mer än 10 personer, men som sagt så fungerade deras egna boken alldeles förträffligt. Bistro har fått väldigt bra recensioner i bokningstjänsten bookatable.se.

/Carl-Henrik

 

 

error: Content is protected !!